DEFI’S HOTTEST NEW TOKEN UNISWAP PLUNGES 12,5% EFTER PARABOLISK RALLY

Uniswap, ett Ethereum-baserat decentraliserat utbyte, chockade kryptomarknaden när den släppte sin egen token den här veckan.
Myntet, som släpptes till alla historiska användare av plattformen, genomgick ett paraboliskt rally efter det att det släpptes.
Myntet fick cirka 600% från alla tiders låga priser runt 1,20 dollar till topparna.

Uniswaps UNI har sedan dess utsatts för ett starkt avslag, vilket resulterat i en nedgång på 30% från dessa höjder.
Bara under de senaste 24 timmarna har det Ethereum-baserade myntet minskat med mer än 12% mot den amerikanska dollarn.
Detta kommer eftersom resten av det decentraliserade finansutrymmet har sett en stark korrigering från de senaste topparna.
UNISWAPS UNI DROPPAR 12,5% UNDER 24 TIMMAR

Enligt CoinGecko-data har Uniswaps UNI-token stupat över 12,5% under det senaste dygnet, vilket ökat till förlusterna på fredagen. Från sin högsta tid bara blyg på $ 9, är myntet nu nere med cirka 35%.

UNI: s snabba prisåtgärd kommer efter att det lanserades på cirka 1-2 dollar på onsdagen. Myntet släpptes till alla historiska användare av Uniswap-protokollet och lämnade många att tro att det skulle krascha istället för att paraboliskt öka. Men det slutade med att göra det senare, eftersom investerare köpte in i styrningen för att förvänta sig framtida värdetillväxt.

14 BTC och 95 000 gratissnurr för varje spelare, bara i mBitcasino’s Exotic Crypto Paradise! Spela nu!
Många kryptoanalytiker kommenterar att Uniswaps pågående utdrag är en biprodukt av enkla hype-cykler.

När myntet lanserades för bara några dagar sedan postulerade några kommentatorer att myntet skulle träffa två siffror. Det fanns flera trådar som beskriver grundläggande resonemang för detta höga prismål.

Denna pågående korrigering verkar vara uppföljningen av ett traditionellt avblåsningsämne där förväntningarna överträffade det grundläggande.

UNI: s nedgång kommer efter att ytterligare en av DeFi: s älsklingar, Yearn.finances YFI-mynt, också har mött en retracement.

Som rapporterats av Bitcoinist tidigare sjönk myntet över 10% på lördag på grund av svaghet i det totala DeFi-utrymmet.

KAN TRIGGER DEFI RALLY
Medan UNI för närvarande sjunker i takt med andra framstående DeFi-projekt, tror en fond att den senaste tidens uniswap-förmögenhetsskapande händelse kommer att ha starka andra ordens effekter.

Maple Leaf Capital, en kryptokonsult och finansiär, kommenterade UNI: s tillväxt:

”10: e reaktion och det är en riktig alfaläckage. När UNI når 1-1,5 miljarder i cirkulation och förhoppningsvis skiter inte marknaden sängen, kommer alla dessa defi-mynt att se billiga ut igen och taket öppnas nu + fonder tar lite vinst och roterar tillbaka. ”